Всі ми звикли готувати класичний Зимовий салат з м’ясом або ковбасою (шинкою). Днями робила вдома цей салат, але ніякого м’яса вдома не було. Виручили гриби – у мене були печериці. Тому сьогодні у нас у меню Салат Зимовий з грибами, спробуйте;)
Для приготування нам знадобиться:
- Картопля (2 штуки)
- Морква (2 штуки)
- Яйця (2 штуки)
- Солоні огірки (2 штуки)
- Гриби – припустимо, печериці (200 гр.)
- Горошок консервований (100 гр.)
- Майонез (або сметана – до смаку)
- Рослинна олія
- Сіль, перець, спеції
- Зелень
Овочі (картопля, морква, яйця) відварити, остудити, очистити та нарізати кубиками. Також кубиками – огірок та гриби, гриби потрібно обсмажити на сковороді (не забудьте посолити!). У салатницю кладемо нарізані овочі, обсмажені гриби, горошок, заправляємо все майонезом або сметаною, додаємо сіль, перець, спеції до смаку – все перемішуємо. Зверху прикрашаємо дрібно нарубаною зеленню. Приємного апетиту, мої дорогі;)