Салат з корейською морквою та печінкою

Салати

Моя мама дуже любить корейську морквину і готує її за спеціальним рецептом (розкажу вам його пізніше), причому цілими тазиками! А потім роздає дітям: сім’ї брата та нам. Маючи в холодильнику цілу чашку маминої корейської моркви та печінку, сьогодні до вечері приготую смачний салат.

 

Візьмемо:

  • Корейська морква (300 гр.)
  • Печінка (0,5 кг)
  • Цибуля (2 головки)
  • Майонез
  • Зелень
  • Сіль перець

Печінка добре промиємо, очистимо від плівок, наріжемо невеликими шматочками і обсмажимо з нарізаною кільцями цибулею до готовності на сковороді (не забудьте посолити і поперчити до смаку). У салатниці змішуємо корейську моркву та обсмажену цибулю з печінкою – заправляємо майонезом і прикрашаємо зеленню. Їжте на здоров’я!

admin
Оцініть автора
Додати коментар