Моя мама дуже любить корейську морквину і готує її за спеціальним рецептом (розкажу вам його пізніше), причому цілими тазиками! А потім роздає дітям: сім’ї брата та нам. Маючи в холодильнику цілу чашку маминої корейської моркви та печінку, сьогодні до вечері приготую смачний салат.
Візьмемо:
- Корейська морква (300 гр.)
- Печінка (0,5 кг)
- Цибуля (2 головки)
- Майонез
- Зелень
- Сіль перець
Печінка добре промиємо, очистимо від плівок, наріжемо невеликими шматочками і обсмажимо з нарізаною кільцями цибулею до готовності на сковороді (не забудьте посолити і поперчити до смаку). У салатниці змішуємо корейську моркву та обсмажену цибулю з печінкою – заправляємо майонезом і прикрашаємо зеленню. Їжте на здоров’я!