Салат із яйцем та кальмарами містить такий необхідний компонент, якого так бракує сучасним людям – це білок. Майже вся наша їжа складається із суцільного вуглеводу, а для правильного харчування важливо їсти білок.
Для того, щоб приготувати салат з яйцем і кальмарами, нам знадобляться наступні інгредієнти:
- Яйця
- Кальмар
- Майонез
- Зелена цибуля
- Свіжий огірок
- Сіль
Беремо 400-600 г заморожених кальмарів, промиваємо їх у теплій воді, виймаємо плівочку, зчищаємо тонку прозору плівку.
Відварюємо протягом п’яти хвилин (не більше) у трохи підсоленій воді.
Після цього кальмар нарізаємо великими шматочками, можна порізати кільцями.
Тепер промиємо пучок свіжої зеленої цибулі, нарізаємо її дрібно. Далі один свіжий огірок подрібнюємо дрібно.
Тепер залишилося три відварені яйця очистити і дрібно нарізати кубиками. Салат заправляємо сіллю за смаком та невеликою кількістю майонезу. Салат готовий. Приємного вам апетиту.