Цей салат дуже ситний, завдяки поєднанню шинки, курки і грибочків. Практично всі необхідні інгредієнти в будинку завжди під рукою і у разі несподіваних гостей цей простий рецепт виручить вас;)
Для приготування нам знадобляться:
- Шинка
- Куряче філе відварене
- Мариновані опеньки (можна інші гриби)
- Яйця (2 штуки)
- Цибулина
- Сіль, перець, майонез
Відварюємо яйця і ріжемо їх на невеликі шматочки, разом із грибами; шинку та курку ріжемо соломкою, а цибулину – кільцями та ще на кілька частин. Всі інгредієнти змішуємо, солимо, перчимо до смаку, додаємо майонез. Подавати салат можна на листі салату, прикрашений помідорами – така краса і на святковому столі гостей порадує, раджу спробувати:)