Простий рецепт салату з пекінської капусти:
Інгредієнти:
– 1 головка пекінської капусти
– 1 морква
– 1 червона цибуля
– 1/4 чашки нарізаних кунжутів (опціонально)
Для заправки:
– 3 ст. ложки оливкової олії
– 2 ст. ложки рисового чи яблучного оцту
– 1 ст. ложка соєвого соусу
– 1 ч. ложка меду
– Сіль і перець за смаком
Інструкції:
1. Наріжте пекінську капусту тонкими смужками, моркву натерте на тертці, а червону цибулю наріжте кільцями.
2. У великій мисці об’єднайте нарізані овочі та кунжут (якщо ви його використовуєте).
3. У іншій мисці змішайте всі інгредієнти для заправки: оливкову олію, оцет, соєвий соус, мед, сіль і перець.
4. Заправте салат отриманою соусом і добре перемішайте.
5. Поставте салат в холодильник на 15-20 хвилин для насичення смаку.
Смачного!