Ніжний салат з горбушею

Салати

Завжди приємно порадувати домочадців крім основної страви якимось салатом:) Легко і швидко можна приготувати такий салат з червоної риби – горбуші. За рахунок плавленого сиру він виходить ніжний та дуже смачний.

 

Нам знадобиться:

  • Горбуша консервована (300 гр.)
  • Плавлений сир (100 гр.)
  • Цибулина
  • Яйця (2 штуки)
  • Майонез
  • Сіль перець

Яйця відварюємо круто, чистимо і трьом на дрібній тертці разом із плавленим сиром. Горбушу розминаємо вилку та додаємо (без рідини). Також у чашку – цибулину чистим та дрібно кришимо. Все добре перемішуємо, заправляємо майонезом і солимо-перчимо до смаку.

admin
Оцініть автора
Додати коментар