**Інгредієнти:**
*Для омлета:*
– 3 яйця
– 100 г будь-якого твердого сиру
– 100 г майонезу
– 1 ст. ложка манки
*Для начинки:*
– 300-350 г курячого фаршу
– 2 великі луковини
– Сіль, перець
Приготування:
Омлет:
Яйця, майонез, сир (потерти на тертці), манку поклала в миску і перемішала до однорідності. Дамо манці трохи розбухнути, а самі займемося начинкою.
Начинка:
Співвідношення м’яса і цибулі беріть на свій смак. Цибулю нашаткувала і підсмажила до прозорості на олії.
Потім склала її в блендер і подрібнила. З’єднала фарш, цибулю, сіль і перець. Добре перемішала. Деко застелити папером і змастити рослинною олією. Вилити тісто. Пекти за 180 С до невеликого зарум’янювання. Прибрати папір. Розподілити фарш по всій поверхні омлету. Згорнути рулет. Обгорнути рулет фольгою. Пекти за 180 С 40 хвилин. Дати охолонути у фользі, щоб увесь сік, який витік, увібрався в рулет. Нарізати і можна їсти гарячим або холодним. Виглядає святково і смак відповідний! Думаю, гості не залишать жодного шматочка і проситимуть рецептик!