**Інгредієнти:**
– 500 г слоєного тіста (пресного або дріжджового)
– 600 г (6 штук) курячих голінок
– 300 г грибів (свіжих або заморожених)
– 700 г картоплі
– 150 г лука
– 50 мл молока
– 30 г вершкового масла
– Сіль
– Перець
– Рослинна олія
**Приготування:**
Просто чудовий рецепт! Апетитні курячі ніжки, смачна начинка, ніжне тісто. Ваши гості залишаться вражені! З цієї кількості інгредієнтів виходить 6 порцій.
1. Картоплю очистіть і відваріть до готовності.
2. Лук дрібно наріжте.
3. Гриби очистіть і також дрібно наріжте.
4. На рослинній олії позжарте лук.
5. Додайте гриби і смажте, поки вся рідина не випарується (близько 15 хвилин).
6. Голень посоліть, поперчіть і пожарте на рослинній олії до готовності (приблизно 25-30 хвилин).
7. Остудіть.
8. До картоплі додайте вершкове масло і розтерте.
9. Додайте молоко, посоліть за смаком, перемішайте.
10. Змішайте картопляне пюре і гриби. Остудіть.
11. Тісто розкатайте товщиною приблизно 3 мм, виріжте прямокутник, збережіть обрізки.
12. Наріжте квадрати 15×15 см.
13. З обрізків зробіть невеличку “лепешечку”, покладіть її в середину квадрата (це робиться для того, щоб дно не рвалося).
14. В середину положіть 2-3 ст. ложки начинки.
15. На начинку поставте голень.
16. Краї тіста зберіть і зав’яжіть ниткою (не зав’язуйте дуже сильно).
17. Протвінь встилайте папером для випічки або трошки змастіть рослинною олією.
18. Викладіть мішечки.
19. Кісточки можна обгорнути фольгою, щоб вони не підгоріли.
20. Поставте в передогріту до 180 градусів духовку.
21. Випікайте до золотистого кольору (приблизно 15-20 хвилин).
22. З готових мішечків не забудьте зняти нитку. Я використовую готове куплене тісто.