Чудовий рецепт картоплі з часником

Страви з картоплі

Щоб приготувати по-справжньому смачну страву, не обов’язково мати особливі інгредієнти. Ця апетитна страва з картоплею натхненна кухнею півночі Італії. Давайте спробуємо!

Інгредієнти на 2 порції:

– 3 середні бульби картоплі
– 1 пучок петрушки
– 2 середніх зубчики часнику
– Оливкова олія
– Сіль, свіжомелений перець
– За бажанням: ковбаски

Приготування:

1. Картоплю зваріть у мундирі в підсоленій воді до готовності, близько 25-30 хвилин. Остудіть, зніміть шкірку і розімніть виделкою в мисці.
2. Розігрійте оливкову олію на сковорідці й обсмажте на ній дрібно нарізаний часник до золотистості. Він додасть страві неповторного аромату. Потім видаліть часник з олії.
3. Викладіть на пательню картоплю, додайте дрібно нарізану петрушку, посоліть і поперчіть. За допомогою виделки злегка приплюсніть картоплю, щоб сформувати один плоский млинець.
4 Обсмажте на сильному вогні близько 5 хвилин з кожного боку до золотистості. Можна додати трохи олії. Подавайте готову картоплю одразу, поки вона не втратила хрустку скоринку. Подавайте зі сметаною або іншим соусом.

admin
Оцініть автора
Додати коментар